marți, septembrie 04, 2007

Immo



(dimpotrivă)
Ştirile despre moţiunea de cenzură trebuie neapărat citite în paralel cu ştirea despre Laura Andreşan care preferă sexul în trei.
Pesedistii isi sapa propria motiune şi adora sexul in trei. Ion Iliescu insista: n-ar fi o dovada de slabiciune ca PSD sa se ferească sa afirme ca cel mai tare satisface sexul in trei, cu un barbat si cu o alta femeie. Ii prieste mediul erotic foarte bine, fiind una din sursele sale de venit, dar in schimb spune ca Parlamentarii PSD se reunesc astazi intr-o sedinta considerata ca fiind foarte importanta. E prima reuniune a deputatilor si a senatorilor pesedisti pentru sesiunea parlamentara de toamna. Se asteapta luarea unei decizii privind faptul că PSD nu poate sub nici o forma sa joace in filme porno. „Mi-am inceput viata sexuala cu putin inainte de a implini 18 ani, cu un domn. Acum am 26, deci am ceva experienta“, spune Ion Iliescu despre depunerea motiunii de cenzura impotriva guvernului Tariceanu. Ion Iliescu a reluat ieri opinia sa cu privire la oportunitatea depunerii in acest moment a unei motiuni de cenzura. Simbata, la Mamaia, Iliescu a afirmat ca a incercat de toate in materie de amor : „Ma las prada momentului, starii mele de spirit si a partenerului. Nu fac sex in functie de loc sau de o pozitie anume, dar pot spune ca ador sexul in trei“. Ieri, presedintele de onoare al PSD a revenit cu precizari: „Nu mergi la intimplare cu o motiune care nu are sanse sa primeasca voturile necesare“, a spus Iliescu, citat de MEDIAFAX.

Aş putea merge cu gluma la nesfârşit, dar e prea trist. Este trist că Ion Iliescu ştia despre destrămarea PSD din clipa în care spunea Congresului PSD, "Aveţi grijă pe mâna cui daţi partidul!". Asta nu l-a împiedicat să susţină prostioarele copilăreşti ale domnului Mircea Geoană. Interesant mi se pare că domnul preşedinte Geoană nu observă deloc realitatea. Este aproape imposibil de crezut aşa ceva. Parcă are nişte ochelari roz ce îi filtrează realitatea. OK, ţi-ai dorit o funcţie şi acum o ai, ţi-ai transformat capriciul în realitate, dar de ce nu asculţi de cei care au dovedit pricepere în a ridica partidul acolo unde e, de ce a trebuit ca grupul Geoană se teleporteze, cu un şut care a însemnat, nu un pas înainte, ci unul în cădere liberă, duetul domnilor Iliescu şi Năstase. Iată că Domnul preşedinte Mircea Geoană şi grupul lui de pseudo-elite este într-o cădere mai mult decât liberă, adică forţată. Acum se află iarăşi în dreptul domnilor Iliescu şi Năstase… măcar acum ar putea să accepte sfaturilor lor, sfaturi lor competente. PSD nu mai are decât o singură şansă, aducerea domnilor Iliescu şi Năstase acolo unde le este locul, vârful PSD, şi organizarea unui Congres extraordinar care să schimbe actualul vârf de piramidă. Ceea ce face însă domnul Mircea Geoană în acest moment este să îndepărteze cu grăbire pe toţi cei care îi stau împotrivă. Valul de epurări şi suspendări a coborât şi în rândurile tinerilor TSD-işti care au avut curajul de a înota în inversul curentului general generat de Mircea Geoană.
Şi celelalte partide par sub influenţa substanţelor stupefiante. Pe mine mă stupefiază oricum gândirea lor. Am să ofer exemplu un mic strop dintr-o mare de… hai să zic uimire:
Alianta surpriza: PRM – PC. Presedintii PC si PRM, Dan Voiculescu si, respectiv, Corneliu Vadim Tudor s-au intalnit astazi la biroul de la Senat al liderului PRM. Dupa discutii, Corneliu Vadim Tudor a declarat ca va oferi sprijin proiectelor PC, iar cele doua partide vor forma si o alianta, de moment. Cei doi au anunta si ca vor alege si sutine un guvern de tehnocrati.
Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor. S-a dat liberi la perversiunea politică.

6 comentarii:

coloniatomesti spunea...

http://inscriptibil.weblog.ro/

nu e inca stabil,nu m-am hotarat asupra aspectului,ceea ce conteaza este ca deja am vizitatori !!!!

Anonim spunea...

:) instabil ca instabil... dar imposibil de citit. Ce e cu negru nici cu bunăvoinţă nu se vede. Griul se intuieşte puţin. Dar aste este sau nu este, în nici un caz însă nu vreau să-mi apară concertul de pian dezmebrat din toate părţile sale şi fără nici un cuvânt care să spune ce anume este. :(
Si uite un nou semn emoticon rasul-plansul ) : (

Anonim spunea...

Probabil ca alegerea lui Mircea Geoana in fruntea colosului zdruncinat PSD-ist a fost o manevra nefericita, neinspirata si de rau augur pentru evolutia ulterioara a echipei de stanga din politicul romanesc... Cu siguranta ca Dl. Geoana ar fi servit mult mai benefic si mai eficient patria de la mii de kilometri departare, ca ambasador al Romaniei in SUA sau chiar ca ministru de externe in guvernarea Nastase. Si-a administrat o ireversibila lovitura de imagine si si-a demontat propriul mit creat in jurul sau, cel de pacifist zambitor si relaxat diplomat de cariera. A demonstrat prin toate actiunile si reactiile din aceasta perioada de sefie pesedista ca nu este decat un om marunt, haituit si ros de propriile ambitii de a apuca cu orice pret maneca puterii fara continut.

Anonim spunea...

Ştiu multă lume care l-ar vrea pe dl. Mircea Geoana la mii de kilometrii distanţă, dacă nu în America, cel puţin undeva pe lună, să păzească primul pas pe solul lunar de bătaia vântului. Cum? pe lună nu e vânt? Deja văd o misiune judicios îndeplinită de dl. Mircea Geoană.

Anonim spunea...

Cine seamana vant, culege furtuna... indeletnicire tot mai preferata de multi politruci de la noi, inclusiv de Dl.Geoana, care se pare ca vrea sa puna in practica un alt dicton celebru: "dupa noi, potopul"
Solul selanar ar trebui sa-i priasca, mai ales ca este arid ca si mentalitatea politica a domniei sale... Sa-l ajutam cu o rezervare pentru un apropiat voiaj pe satelitul natural al Terrei ?

Anonim spunea...

Eu nu cred că domnul Geoană este chiar lupul cel rău. El este ceea ce este. Probabil o mare vină o poartă cei care îl sfătuiesc sau il susţin.