joi, octombrie 25, 2007

anser



(găscanul)
Alintat în cariera sa de fotbalist "Gâscanul" fie "Prinţul din Trivale", idolul iubitorilor de fotbal, Nicolae Dobrin are iar un moment de cumpănă în lupta sa cu boala tot mai prezentă de secolul trecut: cancer. Cât de cruntă răsplată pentru o viaţă închinată sportului.
Acum ceva timp s-a hotărât că Gheorghe Hagi este regele fotbalului în România. Desigur, cei de o generaţie mai veche ar pune pe Dobrin pe tronul fotbalului românesc. Dar ce mai contează acum un astfel de titlu de glorie.
Un alt simbol al fotbalului românesc, Necula Ricanul Raducanu are si el probleme cu un accident vascular cerebral.
Doamne, avem nevoie de ei pentru a fi simboluri pentru cei ce vin. Ajut-le lor pentru noi, să revină veseli şi iubitori de viaţă, aşa cum au fost o viaţă întreagă.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu astepta comentarii, tacerea spune tot...

Anonim spunea...

Ca si in alte dati, iata ca si acum sumbrele tale preziceri s-au confirmat. Stirea cu litere de-o schioapa anuntata pe ecranul OTV-ului si citita acum 10 minute m-a infrigurat: A MURIT NICOLAE DOBRIN!
Marele magician al balonului din Banie s-a stins din viata secerat de o crunta suferinta. Mitul Dobrin a trecut in vesnicie. Nu am mai apucat sa-l serbam de ziua onomastica pe 6 Decembrie. Pentru copiii nostri Mos Nicolae va veni anul acesta mai sarac si mai trist.
Sa-i cinstim memoria si sa-i ocrotim lumina sufletului care s-a inaltat langa marii barbati ai neamului romanesc ! Multumim, maestre pentru toate zidirile tale in sufletele noastre insetate de victorie !