sâmbătă, decembrie 01, 2007

Luminile Bucureştilor



Aceasta este România pe care o văd de la fereastră, România mea.





6 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

La multi si luminati ani de ziua Romaniei !
Fiecare dintre noi ar trebui sa stranga cu grija la piept cele mai pretioase si mai dragi odoare care-l leaga de locul nasterii, mai tarziu de al habitatului unde locuieste si munceste, pentru a nu uita ca asa cum stim sa le cinstim si sa le pastram nealterate, asa le vom transmite celor ce vor veni dupa noi !
Aceste imagini minunate de la apus pe care le-ai surprins cu maiestrie de fotoreporter le-ai putea trimite ziarului Compact la adresa foto@compact.info.ro care gazduieste zilnic fotografii din capitala, primite de la cititori. :)

Anonim spunea...

Minunata Romanie! Aceasta nu e, de fapt, Romania "reala",cea de fiecare zi, ci doar cea "adevarata", prototipul ei ideal!

Anonim spunea...

Frumoasa Romania ta... Dar unde sunt ROMANII? Ei fac trecerea de la planul ideal la cel real, care mie imi place mai mult, bun asa rau cum este el...

Anonim spunea...

:)
De sus românii se văd ca nişte furnici.

Anonim spunea...

Fa tarfa zabaloasa,te fut eu in gura si pe tine in mortii matii...mata aia curva care a dat viata unei handicapate ca tine...hoitule!!!!!Voi ori va carati in pizda mamilor voastre de pe site,ori incepand din momentul asta s-a dus cu linistea voastra..... va distrug eu pe toate,taraturilor ce sunteti voi!!!!!!!!!!!!!! "EXECUTOR DE TARFE"

Bibliotecaru spunea...

Domnul Anonim (am eu o bănuială că sunteţi de sex masculin), vă recomand soda caustică pentru spălatul pe dinţi. La cum vorbiţi aveţi nevoie de ceva puternic.