miercuri, februarie 27, 2008

Cred că cineva priveşlte cu jind la Palat Regal


Aflat într-o vizită la Câmpina, principele Radu, cel puţin din curtoazie, a adus cuvinte super elogioase celui de-al doilea municipiu prahovean, oraş a cărui primărie, măcar arhitectural, chiar degaja o aură regală, transmite corespondentul AMOS News.
Trecand in alt registru al discutiilor, sotul principesei Margareta, fiica cea mare a ultimului suveran al Romaniei, Mihai, s-a aratat profund mahnit de faptul ca unele simboluri ale regalitatii autohtone au ajuns sa fie pangarite sub ochii autoritatilor.
Si a venit cu un exemplu in acest sens, anume ca, Sala Tronului din incinta fostului Palat Regal din Bucuresti (actualul Muzeu National de Arta din Bucuresti) a ajuns sa fie inchiriata pentru evenimente private cu iz monden, gen nunti, contra unor sume frumusele, de 10.000 de euro, ''conducerea institutiei motivand ca banii obtinuti in acest mod sunt necesari pentru restaurarea de tablouri''. (Aurel Draghici)

Şi cam ce ar mai vrea principele Radu? Să spună... nu vrea cumva ca poporul român să-l slujească cu credinţă? Poruncă, Măria Ta!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Radu, care Radu ? Din istoria romanilor nu-mi amintesc decat de Radu cel Frumos.Putina decenta domnule...actor.Lia

Bibliotecaru spunea...

Va rog, va rog... alteţa sa regală! :)