joi, martie 27, 2008

Piedone somează


Candidatul conservator pentru sectorul 4 Cristian Popescu Piedone avertizeaza cetatenii ca risca sa fie pacaliti pentru ca partide mari, cu greutate nu isi anunta din timp candidatii la Primaria Capitalei si la primariile de sector. Piedone a explicat ca in felul asta cetatenii nu au posibilitatea sa vada cat de pregatiti sunt acestia in administratie.
"Si PDL si PSD tin la secret candidatii si arunca pe piata tot felul de zvonuri care deruteaza cetatenii. In ceea ce ma priveste la sectorul 4 vad ca numai pe Obama nu l-au dat pe surse drept candidat. Le sugerez celor doua partide sa isi trimita chiar presedintii si vicepresedintii sa candideze in sector, vor vedea ca sunt mai bun gospodar ca ei", a declarat Piedone.
Liderul PC Bucuresti a mai precizat ca este pregatit pentru orice candidat si a explicat ca le va fi greu celorlalte partide sa gaseasca un om care sa aiba 12 ani de experienta in administratia locala, asa cum are el.
"As prefera sa avem o dezbatere pe problemele oamenilor nu dialoguri sterile cu circari care in loc sa faca treaba zac toata ziua pe scaune la televizor poate le-o creste si lor notorietatea sa prinda si ei un oscior in politica. Eu sunt dispus sa ma lupt pentru ca Primaria sectorului 4 sa fie redata cetatenilor nu sa pice iar in mainile unor profitori", a concluzionat Cristian Popescu Piedone.

Niciun comentariu: