joi, martie 27, 2008

Prima zi cu restricţii pentru Summit-ul NATO


Astăzi, în prima dimineaţă cu restricţii de trafic pentru Summit-ul NATO - instituite pe bulevardul Libertăţii, se circulă greu în multe zone din Bucureşti, în special în sectoarele 1, 5 şi 6.
Potrivit Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei, cele mai aglomerate artere sunt, începând cu ora 7.00, bulevardul Regina Maria, strada Izvor, Calea 13 Septembrie şi Splaiul Independenţei, pe sensul dinspre Opera Română către centru. Motivele principale pentru care se circulă foarte greu pe aceste artere sunt restricţiile impuse, începând cu ora 4.00 a zilei de astăzi, pe bulevardul Libertăţii, mai exact pe segmentele cuprinse între Splaiul Independenţei şi bulevardul Naţiunile Unite şi, respectiv, între Calea 13 Septembrie şi bulevardul Regina Maria.
În restul Capitalei, circulaţia este, de asemenea, îngreunată din pricina aglomeraţiei în zona Piaţa Eroii Revoluţiei, precum şi pe Şoseaua Virtuţii - sensul către Piaţa Crângaşi, Şoseaua Colentina - între Şoseaua Fundeni şi strada Doamna Ghica, şi Calea Văcăreşti - de la Piaţa Sudului către Splaiul Independenţei.
Recomandările poliţiştilor sunt, în aceste condiţii, ca şoferii să respecte semnalele agenţilor de circulaţie şi semnalizarea temporară montată în zona cu trafic restricţionat.
Restricţiile de circulaţie aplicate pe bulevardul Libertăţii sunt valabile până pe data de 5 aprilie. Începând cu data de 29 martie, vor fi instituite restricţii de circulaţie şi pe culoarul unic de deplasare, delimitat între Otopeni şi Palatul Parlamentului, precum şi în zona obiectivelor incluse în programul Summit-ului.
Toţi cei care parchează neregulamentar în zonele cu restricţii vor fi amendaţi. În plus firmele de specialitate le vor ridica maşinile.
Poliţia Rutieră recomandă folosirea cu precădere a mijloacelor de transport în comun. (NewsIn)
Poliţia română pare a striga Hail NATO!
The image “http://www.realitatea.net/media/poza/poza_001_00164586_1206604606_00.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Niciun comentariu: