vineri, martie 28, 2008

VIS cu Dan Puric la Sala Rapsodia


Dupa turnee in 24 de tari din lumea intreaga, 'VIS' se intoarce la Bucuresti la Sala Rapsodia, Sambata, 12 Aprilie 2008, orele 19:30.
Un one man show al unui maestru al pantomimei si al expresivitatii corporale. Totul explodeaza la Dan Puric. Privirea sa, bucuria de a trai, viziunea poetica, talentul sau de actor, de regizor, de coregraf. Creatiile lui constituie chintesenta paradoxurilor si incoerentelor naturii umane.
Intr-o lume ce isi inhiba reactiile emotionale in public sau mimeaza/simuleaza reactii contrare, spectacolul lui Dan Puric a adus emotia proaspata, tulburatoare a artistului care, dezbracat de haina cliseelor textului, ne-a daruit inima lui. Sambata, comunicarea va fi una speciala, de la inima la inima, de la cortex la cortex.
Construit dintr-o serie de imagini gestuale, dans, expresivitate la maximum, 'VIS'-ul are meritul de a surprinde publicul, de a-l incita. Tablourile dansante ale lui Dan Puric se cer descifrate, dincolo de tutela cuvantului. E un risc asumat de creator.
Vom intelege mesajulul actorului? Poate, nu de fiecare data. E riscul acestui gen de spectacol, tocmai din cauza ambiguitatii unui asemenea limbaj.
Nu ratati aceasta intalnire cu muzica, stepul si pantomima la Sala Rapsodia din Str. Lipscani nr. 53
Bilete s-au pus in vanzare la Casa de bilete a Salii Rapsodia
– Str. Lipscani nr. 53
Relatii si rezervari la tel. 315.89.80 sau 0722.768.648
http://www.passe-partoutdp.ro/

2 comentarii:

Anonim spunea...

Dan Puric este extraordinar dar din pacate a exagerat intr-o chestiune. Fiind vorba de stralucita realizare a Cotidianului care cred ca deja a publicat o biblioteca(aproape 100)de carti una si una in fiecare saptamana miercuri odata cu ziarul si laudand-o Dan Puric a spus ca nici Nastase si nici Hrebenciuc probabil ca nu au citit nimic din toate acele carti si ca daca ajung la ei fac cornete de pus seminte din paginile lor.
Are AN multe pacate dar nu cred ca si pe asta...
Desigur ca nu are timp sa citeasca ce si cat ar dori dar tocmai asta este ca-si doreste...Despre "sobolan" probabil ca are dreptate...

Bibliotecaru spunea...

Există cultură care cultivă şi cultură care înalţă. Dan Puric este o inteligenţă multi-domeniu deloc introspectivă şi de aceea legăturile pe care le face între elemente nu au întotdeauna un filon central de stabilitate. De aici "acuzarea" unei terţe persoane. De ce să ai reacţii vis-a-vis de oameni cu care nu interacţionezi. Când te exprimi asupra politicii unui om politic ai o reacţie cetăţenească, când te exprimi asupra lipsei de cultură a unui om, este deja altceva.