miercuri, mai 28, 2008

Băsescu a primit o minge "Zeus" şi s-a oferit să execute un penalti cu Tăriceanu în poartă


Băsescu a primit o minge
Preşedintele Traian Băsescu a primit, miercuri, la Izvorani, o minge de fotbal pe care este inscripţionat cuvântul "Zeus" şi a fost invitat să execute un penalti, la care el a replicat: "Şi în poartă să stea Călin". Şeful statului şi premierul au participat la inaugurarea Complexului Sportiv Olimpic de la Izvorani, cei doi, alături de omul de afaceri Ion Ţiriac, fost preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), tăind panglica de inaugurare. Ei au vizitat baza sportivă însoţiţi de preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Morariu. La intrarea pe stadionul Olimpic, care poate fi folosit pentru meciuri de fotbal sau de rugby şi care este înconjurat de o pistă de atletism, Băsescu a chemat-o lângă el pe atleta Gabriela Szabo, spunând că ea este cel mai potrivit om pentru inaugurare, fiind singura care poate să alerge un tur de pistă. Cei prezenţi lângă preşedinte au râs, inclusiv Gabi Szabo. După ce preşedintele şi premierul au intrat pe gazon, şeful statului a remarcat că organizatorii aşezaseră în acest loc o minge de fotbal şi una de rugby. "Aveţi de ales între un penalti şi o transformare", i-a spus Morariu lui Băsescu. Acesta a răspuns că preferă un penalti. "Dar cine stă în poartă? Călin", a spus Băsescu, după care a izbucnit în râs. Premierul, aflat undeva în spatele preşedintelui, nu a auzit ce spusese acesta, însă a remarcat că cei din jur începuseră să râdă şi atunci l-a întrebat pe Băsescu: "Ce, ce, ce?". Preşedintele s-a întors la premier spunându-i: "Ne-au arătat că sunt nişte mingi aici şi eu am zis să execut un penalti şi mă întrebam cine să stea în poartă. Tu!", i-a spus Băsescu lui Tăriceanu, după care a râs din nou, premierul limitându-se la a zâmbi. După aceasta premierul a remarcat că iarba de pe teren este sintetică. "Da, stai liniştit, asta nu creşte", i-a spus Băsescu râzând din nou. Apoi, preşedintele COSR i-a înmânat şefului statului mingea de rugby, iar premierului pe cea de fotbal. "Eu o vreau pe asta", a spus premierul, arătând spre mingea de rugby pe care o ţinea şeful statului. Băsescu i-a oferit mingea de rugby primind-o de la premier pe cea de fotbal. Reporterii l-au întrebat pe şeful statului ce scrie pe mingea de fotbal. Acesta s-a uitat la minge, a observat că are inscripţionat cuvântul "Zeus" şi a exclamat "O!", după care a râs şi, arătând spre premierul Tăriceanu, a spus: "El mi-a dat-o pe asta". În continuare, Băsescu şi Tăriceanu au vizitat sălile de tenis, iar în încheiere, şeful statului a intrat şi în sala de gimnastică, inspectând aparatele de antrenament, spre deliciul cameramanilor şi fotografilor.
The image “http://content.answers.com/main/content/wp/en-commons/thumb/4/4e/300px-Ivory_Coast_penalty.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
http://www.nufcpics.com/image/Alan-Shearer-Penalty-goal_207172.jpg
[gibbs_death_penalty.jpg]
Din titlul de mai sus, parcă se confirmă regula că la fotbal şi politică se pricepe absolut oricine.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Si sa vezi in ce transforma chestia asta, Maria pe blogul ei!!!???
Cand am citit ce scrie ea si am raspuns, stiam de niste glume mai vechi cu acest nume, la fel de idioate, dar pe asta n-o stiam. Dar: glisando, glisando...