marți, mai 27, 2008

Compozitorul Eugen Doga a fost primit de şeful Cancelariei primului-ministru, la Palatul Victoria


The image “http://www.allmoldova.com/uimg/News_Moldova/EugenDoga200307.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Şeful Cancelariei Primului-ministru, Dorin Marian, l-a primit astăzi, la Palatul Victoria, pe maestrul Eugen Doga, cel mai cunoscut compozitor contemporan din Republica Moldova, informează un comunicat de presă al Executivului, remis AMOS News.
"Guvernul României consideră că este de responsabilitatea sa să creeze condiţiile necesare păstrării şi dezvoltării identităţii culturale a membrilor comunităţii româneşti care trăiesc în afara graniţelor şi, cu atât mai mult, a românilor de peste Prut", a afirmat şeful Cancelariei primului-ministru, în timpul întrevederii.
Primul-ministru Călin Popescu-Tăriceanu şi actualul Cabinet au susţinut şi promovat programe adaptate specificului fiecărei comunităţi, menite să sprijine identitatea culturală a românilor din afara graniţelor, a adăugat şeful Cancelariei Primului-ministru, Dorin Marian, se mai precizează în comunicatul de presă.

The image “http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/c/c1/Eugen_Doga.jpg/200px-Eugen_Doga.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Potrivit documentului de presă, maestrul Eugen Doga a mulţumit pentru sprijinul constant pe care Guvernul român îl acordă oamenilor de cultură din Republica Moldova. De asemenea, maestrul a transmis membrilor Guvernului invitaţia de a asista la spectacolului de autor "Oglinda clipelor", dedicat împlinirii a 90 de ani de la Marea Unire.

The image “http://www.ruvr.ru/files/Image/Editiors/Romania/20070301213805_1-doga.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Spectacolul "Oglinda clipelor", va fi susţinut sâmbătă, la Ateneul Român de maestrul Eugen Doga, de orchestra simfonică a Filarmonicii George Enescu, alături de invitaţii Svetlana Mareeva, Mihai Munteanu, Vasile Iovu, Vitalie Advahov. Cu prilejul organizării acestui concert, va fi editat un album, împreună cu un CD cuprinzând selecţii din opera compozitorului.

The image “http://www.moldavie.fr/IMG/504_0_1_.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Niciun comentariu: