vineri, mai 30, 2008

Corneliu Vadim Tudor explică motivul scandalului de la TVR


The image “http://www.replicahd.ro/images/replica152/foto11.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat că scandalul care a avut loc în direct la TVR 1 aseară, este o făcătură pentru că moderatorul, Liviu Mihaiu, ar fi fost impus din afară şi că analiştii politici invitaţi ar fi simpatizat alte formaţiuni politice.

The image “http://www.resursadefun.ro/files/images/gi21_Corneliu-Vadim-Tudor_1.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

"Cu câteva ore înainte de începerea emisiunii eu l-am rugat, telefonic, pe directorul general al TVR, Alexandru Sassu, să ia măsuri ca moderatorul emisiunii să fie un angajat al postului public, aşa era normal. Dar, nici Sassu nu a putut lupta cu mafia! Aşa că ne-am pomenit cu piticul Statu Palmă Barbă Cot, având tot felul de sârme în urechi şi aparate la popou, încercând zadarnic, să ajungă la podea cu picioruşele, urlând ca un apucat, doar-doar îl bagă cineva în seamă. El n-a venit singur, ci cu doi ţucălari de-ai lui: un regizor pe nume Darie şi nu mai ştiu cum, care a participat la festivitatea de lansare a lui Blaga (deci n-avea cum să fie obiectiv) şi un analist Bucurenciu care s-a antepronunţat foarte urât înjurând PRM într-un cotidian", a declarat Vadim Tudor.
http://media3.washingtonpost.com/wp-dyn/content/photo/2006/12/18/PH2006121800629.jpg

Scandalul de la TVR a început în momentul în care invitatul Dragoş Bucurenci i-a cerut lui Vadim Tudor să-şi încheie intervenţia. Vadim Tudor a ripostat "Du-te, domnule, că arăţi ca o maimuţă. Nu ţi-e ruşine să-mi vorbeşti mie, Corneliu Vadim Tudor, aşa?". De asemenea, Liviu Mihaiu l-a acuzat pe Vadim că este cântăreţul dictatorului şi a cerut să fie evacuat din sală. Aceasta a stârnit mânia şefului PRM, care a strigat: "Hai sictir, de vagabond!". (Claudia Dumbrava)


Adevăratul spectacol

Niciun comentariu: