joi, iulie 31, 2008

Oana Zăvoranu, printre candidaţii PRM pentru alegerile parlamentare



Oana Zăvoranu, printre candidaţii PRM pentru alegerile parlamentare (Imagine: Mediafax Foto)
Lucian Bolcaş, Gheorghe Funar, Ilie Ilaşcu, precum şi Oana Zăvoranu ar urma să se numere printre candidaţii PRM pentru alegerile parlamentare, potrivit declaraţiilor făcute, miercuri, după şedinţa Comitetului Director al PRM, de preşedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor.

El a respins informaţiile difuzate de presă potrivit cărora Oana Zăvoranu, despre care a spus că este un om plăcut şi de bun simţ, nu ar mai candida pentru PRM, precizând că aceasta ar urma să candideze pentru Camera Deputaţilor, la Bucureşti.

"Nu duce lipsă de cadre Partidul România Mare", a subliniat el, apreciind că mulţi ar vrea să aibă oameni ca Gheorghe Buzatu şi Anca Petrescu, despre care a lăsat să se înţeleagă că ar urma să candideze pentru Parlament din partea PRM.

Potrivit lui Vadim Tudor, PRM va participa la alegerile parlamentare cu mulţi dintre actualii parlamentari ai partidului.
http://www.amical.ro/poze/526.jpg
Cam aşa susţine domnişoara Oana Zăvoranu structura politicii româneşti. Este beton! La structură mă refer. Eu unul aş sfătui tânăra "divă" să nu părăsească show-bizz-ul pentru politică, chiar dacă şi politica este, în cea mai mare parte a timpului, o fiinţă cu luminiţă la capătul decolteului şi cu chiloţii tanga adânc înfipţi în partea doctrinară.

5 comentarii:

Anonim spunea...

are doar pielea pe oase, ce slaba este .... explicatie posibila, foamete in romania ?

ionut spunea...

aoloo oana..te as lua la mine acasa vreo 2 zile..sa ne fu*em ca turbatii

Anonim spunea...

Ce limbi i-a trage la savarina :X

Anonim spunea...

SE VEDE CA ESTE TRUCATA ESTE BUSTUL UNEIA SI PICIOARELE ALTEIA ...SE VEDE LIBER NAU ARE CUM SA AIBA FUNDUL ASA DIN SPATE:)):))NU VEDETRI CA ARE FUNDUL EXACT DIN SPATE :)):))

Anonim spunea...

e o poza trucata nu sunt picioarele ai pentru ca pornesc prea din spate si nu are cum ...na parerea mea.:)) e falsa