sâmbătă, ianuarie 31, 2009

Festivalul George Enescu şi-a deschid casa de bilete

Festivalul si concursul International George Enescu este cu siguranta evenimentul cultural al anului 2009. Intre 30 august si 26 septembrie 2009, la Bucuresti, va avea loc cea de-a XIX-a editie. Evenimentul va include concerte simfonice si camerale, recitaluri, spectacole de opera si balet in salile principale ale Bucurestiului si in alte orase istorice care au legatura cu viata compozitorului roman.

Cei prezenti la intregul eveniment vor putea vedea peste 280 de lucrari dintre care: 24 de opusuri enesciene, peste 80 de lucrari ale unor compozitori romani contemporani, 10 spectacole de opera si balet. De asemenea, vor participa: 13 orchestre mari din Europa, 14 orchestre de camera din lume, 19 formatii camerale, 6 coruri, 41 de solisti in concerte, 6 solisti in recital.

Anul acesta, biletele se vor vinde in exclusivitate prin reteaua eventim.ro . Rezervarile se pot face incepand cu data de 1 ianuarie. Biletele pot fi procurate on line, prin rezervare telefonica sau prin completarea unui formular. Pentru detalii, consultati pagina dedicata festivalului de pe www.eventim.ro .

Editia din 2009 se va desfasura pe scenele a 8 sali de spectacol si concerte (Sala Mare a Palatului, Ateneul Roman, Opera Nationala din Bucuresti, Teatrul National “I.L. Caragiale”, Aula Muzeului National de Arta, Sala “Mihail Jora” a Societatii Romane de Radiodifuziune, Sala Mica a Ateneului Roma) si in Piata Festivalului.

(sursa: http://www.sapteseri.ro)

Niciun comentariu: