sâmbătă, februarie 07, 2009

Un partid 2 în 1


Lavinia Şandru, noul preşedinte al PIN

Lavinia Şandru, noul preşedinte al PIN (Imagine: Mediafax Foto)

IAŞI / 16:25, 7.02.2009

Noul preşedinte al PIN este, începând de sâmbătă, Lavinia Şandru, care a fost aleasă cu 311 voturi "pentru" din cei 334 de delegaţi prezenţi la Adunarea Generală Extraordinară a PIN, desfăşurată la Iaşi.

Lavinia Şandru a declarat că reuniunea de la Iaşi nu a fost o "jelanie" pentru a marca retragerea lui Cozmin Guşă din activitatea politică, adăugând că este optimistă în ceea ce priveşte viitorul partidului.

Ea a afirmat că PIN va participa la alegerile europarlamentare din acest an încercând să încheie un parteneriat cu alte partide.

"Vrem un parteneriat cu alte partide pentru europarlamentarele din acest an, iar dacă nu vom reuşi acest lucru vom merge singuri în aceste alegeri", a declarat Lavinia Şandru.

Ea a spus că, deocamdată, nu poate preciza cu care formaţiuni politice vor fi demarate aceste discuţii, spunând că în niciun caz nu va sta la aceeaşi masă cu Gigi Becali sau Corneliu Vadim Tudor.

Lavinia Şandru a mai spus că alegerile europarlamentare vor reprezenta un semnal pentru scena politică românească şi că eventualele înţelegeri ale PIN cu alte partide vor fi anunţate la momentul oportun.

"Nu ştiu dacă voi candida eu în aceste alegeri. Trebuie să mă gândesc serios la acest lucru pentru că e greu să conduci PIN de la Bruxelles", a spus Şandru.

(sursa: http://www.mediafax.ro/)

PS

Felicitări doamnă Şandru pentru alegere!

2 comentarii:

Anonim spunea...

sectorul 5 vrea sa dea un parlamentar din P I N in parlamentul european

Bibliotecaru spunea...

Pe cine anume?