vineri, februarie 06, 2009

Vitas & Zamfir




O voce incredibilă, nepământeană...

Lucrarea"Ciocârlia", interpretată de Vitas alături de Gheorghe Zamfir, la Bucureşti
Contra-tenorul rus Vitas

Contra-tenorul rus Vitas va interpreta lucrarea "Ciocârlia" alături de Gherghe Zamfir, în cadrul unui concert pe care artistul rus îl va susţine pe 25 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti, au declarat organizatorii evenimentului.

"Eu sper ca acest experiment să fie unul foarte interesant în cariera lui Vitas", a declarat Serghei Pudovkin, producătorul artistului rus, referindu-se la colaborarea cu naistul român.

"Melodiile pe care o să le cânt cu domnia sa vor fi «Ciocârlia», plus încă două sau trei melodii. Participarea mea va fi de circa zece minute", a mărturisit Zamfir.

"Eu cred... sunt convins că un fenomen muzical ca Vitas este binevenit în ţara noastră şi că publicul va aprecia calitatea unui asemenea artist. Sper că această colaborare să continue şi în viitor", a mai spus el.

Totodată, dacă Zamfir va fi de acord, producătorul lui Vitas intenţionează să includă "Ciorcârlia" pe noul album al lui Vitas.

"Creaţia lui Zamfir este atât de cunoscută şi puternică, încât pentru mine, ca producător, era foarte important să se ajungă la o înţelegere cu maestrul, pentru a avea loc această colaborare", a spus Pudovkin.

Muzicianul îşi va începe turneul mondial în Bucureşti, care se va desfăşura în peste 50 de state din lume. "Este o mare onoare ca primul concert să aibă loc la Bucureşti", a mai declarat producătorul.

Anul trecut, Vitas, care până în prezent a vândut peste 12 milioane de albume, a cântat în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Beijing. De asemenea, în 2008, în China şi Japonia, el a fost votat cel mai iubit artist străin.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti au preţuri de 200, 300, 380, 400 şi 450 de lei şi se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, reţeaua Diverta, magazinul Muzica, precum şi pe site-ul bilete.ro.

(sursa: http://www.mediafax.ro)

Niciun comentariu: