vineri, martie 20, 2009

Sunteţi invitaţi Joi, 26 martie ora 18.30 la ICR


Concert Harry Tavitian la Institutul Cultural Roman (Aleea Alexandru 38, Bucuresti)

Invitat percutionistul Cserey Csaba din Satu Mare
Intrarea este libera

Concertul face parte din Programul ICR: "Teach me tonight" - de la blues la etno-jazz cu Harry Tavitian. ICR va organiza o serie de 6 concerte cu invitati ai mei din tara si strainatate. Muzica va fi insotita de explicatii privind jazz-ul ca fenomen al secolului XX, asa cum il vad eu, dupa 40 de ani de cariera.

Concertele vor fi deschise discutiilor cu publicul. Tema concertelor va fi anuntata pe blogul meu (adresa - pe pagina mea de net, varianta in romana). Dialogul va putea continua pe aceasta cale si dupa concerte. Va astept la concerte, astept si intrebari, comentarii pe blog sau email.

PS Sala are 130 de locuri si s-ar putea sa fie aglomeratie, asa ca e bine sa ajungeti mai devreme, daca vreti sa veniti la concert. Aleea Alexandru e pe dreapta, cum mergi pe bulevardul Aviatorilor de la Piata Victoriei spre Statuia Aviatorilor. Are doua intrari. Nu faceti la dreapta pe prima intrare cum veniti dinspre Piata Victoriei, ci pe a doua intrare, aproape de Statuia Aviatorilor (altfel e ocol - aleea e in semicerc)


2 comentarii:

Anonim spunea...

Teatrul Masca a lansat doua noi bloguri: http://fotojurnalmasca.wordpress.com/ si http://mascablogdespectacol.wordpress.com/

Anonim spunea...

Secretul succesului consta in iesirea din criza, acest lucru se concretizeaza prin realizarea REFORMEI.

TARA nu este guvernata si nu poate fi guvernata fara o REFORMA profunda si rapida, aceasta poate fi facuta numai de Traian BASESCU si Premierul Emil BOC care sunt decisi.

Romania este o parodie in tot ce priveste statul :
- administratie
-sanatate
-justitie
-invatamânt
-armata si politie
-economie si finante
-infrastructura si agricultura
-mediu
-transporturi ferate si rutiere
-servicii si colectarea impozitelor
-birocratie si coruptie
-insecuritate cetateanului
-peste tot

Nu numai banii conteaza in aceasta REFORMA _ REENGENERING ci si viziunea unde se doreste sa se ajunga si in cât timp.

REFORMA generala trebuie insotita si de o schimbare a impartirii administrative imediate.

Liberali nu pot sa o realizeze, sunt prea setosi de putere si a prostie, social democrati sub masca socialului si aroganta unor dedpasiti politic nu pot accepta schimbarea.

Singuri sunt PD L isti, angajamentele lor par serioase si de incredere, nu sunt imbecili stiu sa -si schimbe opinia in functie de vântul europeean si de viitorul succes al lui Traian BASESCU.

Natiunea trebuie sa inteleaga, lumea nu se termina mâine, ROMANIA are nevoie de un viitor pentru generatia urmatoare, nu mai are timp sa piarde inca 20 de ani pentru niste ambitiosi bolnavi de tipul lui nastase sau iliescu.

Natiunea a suferit 20 ani de un capitalism feudal si dupa 50 ani de comunism dur, deci singura cale REFORMA profunda si acceptarea ca viitorul va fi altul nu cel propus de iliescu, roman, vacaroiu, voiculescu, nastase si tariceanu.

O duminica frumoasa