luni, iunie 01, 2009

Parcul Naţional are noi Gardieni


Şi vechii gardieni erau destul de buni, dar cei noi au categortic spectacolul în sânge.

P5310224

P5310041

Duminica seara am avut spectacol in Parcul National!

GARDIENII SE INTORC, cea mai recenta premiera a Teatrului Masca.

Facem probe de microfon pentru ca toti(suntem 14) cantam live. Se aduna lumea ca la urs. Niste mitocani se dau si ei in stamba. Ma uit la oamenii adunati, nu schiteaza nimeni nici un gest si doar mitocanii sunt exact langa ei. Ma iau de golanii cu pricina si le promit solemn si imediat niste palme. Golanii tac. Ceilalti oameni par multumiti de asta iar eu ma mir in continuare, ma voi mira toata viata ca niste oameni, multi la numar, cu sotii alaturi, cu copiii proprii alaturi, pot tacea atunci cand niste toape ordinare ragaie, scuipa si-si baga p… in toate cele si in guara mare. Eu nu pot sa fac acest lucru.

Terminam proba de microfoane si plecam in improvizatie cu bicicletele. Golani peste tot si suntem in sectorul 2 unde este primar Ontanu de la PSD. Sa fie acest lucru firesc?

Ne intoarcem si incepem spectacolul. Lume multa, aplauze, zambete. Terminam, strangeri de maini. O doamna, altminteri recunoscatoare pentru spectacol, afirma sus si tare ca, citez, “cel putin in trei cantece a fost playback”. Splendid compliment deoarece absolut totul este live. Sarut mainile, stimata doamna!

Plecam din parc obositi si multumiti de spectacol. Personal nu cred ca ma voi intoarce acolo prea repede. Imi pare rau dar ceea ce este in acel parc nu ma inspira. Tarabe cu gogosi, cu vata de zahar ars, cu tot felul de prostii, muzici la difuzoare, jocuri de noroc, gonflabile, aiureli intr-un parc care, din aceasta cauza nu mai are personalitate. Si, ceea ce este cu adevarat trist, gardieni, ma rog, politisti comunitari, care stau acolo degeaba, pentru ca se ragaie, se injura in gura mare, se scuipa pe jos, se mananca seminte si se scuipa cojile la intamplare, toape care urla in gura mare, iar in parc familiile tinere si batrane ar trebui sa vina sa se odihneasca, sa se simta bine nu sa suporte mizeriile unor insi de mahala. Pacat, pentru ca parea, acum cativa ani, parea spun ca Ontanu face si drege in sector. O fi si el obosit si plictisit sau surclasat de mizeria manelista romaneasca.

Oricum, a fost duminica si a fost spectacol si a fost, una peste alta, bine!

(sursa: http://malaimare.wordpress.com/)

P1010018

De dimineata am jucat CLOVNII in Parcul Cismigiu.

P1010032

Va prezentam senzationaluuuul nuuumar de Basculaaa!

P1010039

O lume minunata in care veti gasi, numai copii!…indiferent de varsta acestora :)

3582368159_cf9926bf68

Tehnician Masca la poale de titan – inainte de GARDIENII SE INTORC, in Parcul National

3583900861_75f91a2f98

Andrasz Gonczi in stilul ,,fluture” – momentul de improvizatie anterior spectacolului propriu-zis.

(sursa: http://fotojurnalmasca.wordpress.com/2009/06/01/clovni-si-gardieni-in-parcuri-duminica-31-mai/)

Niciun comentariu: