vineri, februarie 18, 2011

“Un barbat si mai multe femei”


Cât de multe femei? Cât de multe femei... Cât de multe femei!



Sunt destui bărbaţi care fac un scop din a fi recunoscut drept idolul femeilor. "Mai multe femei" reprezintă numai aparent o situaţie de invidiat. Tabloidele sunt pline de astfel de adevăruri...

Leonid Zorin a pus această problemă într-o construcţie dramatică şi a ieşit... o comedie.
Piesa a fost pusă în scena de Teatrul de Arta Bucureşti în regia lui Bogdan Husanu şi a trecut cu bine de premieră.

Teatrul de Arta Bucuresti va invita luni, 21 februarie, ora 21, la Clubul Taranului, la comedia “Un barbat si mai multe femei”. Un barbat si mai multe femei – raiul pe pamant sau un iad autentic? Piesa abordeaza relatia dintre barbat si femeie, cu accente pe comunicarea lor mereu conflictuala, in definitiv, disputandu-se vesnica problema a suprematiei unuia dintre sexe. Femeia este o fiinta necunoscuta barbatului, un mister pe care o minte logica nu-l poate rezolva. Femeia il poate innebuni pe barbat: cu iubirea, cu nerabdarea sau pur si simplu cu nervii. Gavrunski, personajul masculin, cunoaste de-a lungul piesei femeia inger, femeia exaltata, femeia paznic, femeia autoritara, femeia disperata, femeia victima – ele sunt norocul si ghinionul din viata sa. O viata care devine brusc foarte imprevizibila. Cum sa devii dintr-un timid, un mare cuceritor de femei? Cat de mare este pretul pe care trebuie să-l platesti pentru a provoca suspinele lor? Afla dintr-Un barbat si mai multe femei.
(sursa: http://www.lumebuna.ro/2011/02/18/invitatie-la-piesa-de-teatru-un-barbat-si-mai-multe-femei/)

Quantcast


(sursa: Dragos Victor Stavaroiu, http://victorstavaroiu.wordpress.com/2010/11/05/un-barbat-si-mai-multe-femei-teatrul-de-arta-bucuresti-1-noiembrie-2010-clubul-taranului/)

Niciun comentariu: